OM S MADE

 

HISTORIA

Smade Art & Design är en kreativ firma som sysslar med konst och design av alla dess slag. Jag som driver företaget heter Sara Olsson och har mitt säte i Västerås, Västmanland.
Smade grundades i samband med Ung Företagsamhet under gymnasiet sista år och hade då som verksamhet att sälja kläder med konstnärliga tryckmotiv. Under UF-året insåg jag att det som jag tyckte var roligast med företaget var allt grafiskt och kreativt arbete. Att designa logotyper, reklamblad och mina visitkort, fota produkter och skapa en webbplats. Detta ledde till att jag ombildade Smade till en enskild firma när skolan var slut, lade till Art & Design och ändrade verksamhetsinriktning till vad jag brinner för!

VERKSAMHET

Så vad erbjuder Smade? Här nedan visas typexempel av uppdrag inom tre områden.
Grafisk formgivning: Logotyper, Layout till broschyrer, reklamblad, visitkort, fakturamallar m.m, Grafisk profil (färger och typsnitt för ditt företag)
Konst: Beställningsarbeten, exempelvis ett porträtt av person eller djur som avbildas från ett fotografi
Hantverk: Handgjorda smycken och accessoarer

Har jag inte nämnt just det du behöver hjälp med? Jag älskar kreativa utmaningar och vi kan säkert hitta en lösning till ditt ärende. Kanske behöver du hjälp med att göra ett fotocollage, en enklare webbdesign eller vill ett specialbeställa ett smycke med snäckan du hittade på semestern. Tveka inte att skicka iväg en förfrågan, jag börjar inte arbeta med något projekt förrän vi har kommit överens om utformning och pris.
design

 

Företaget är godkänt för F-skatt
Organisationsnummer: 950513-7266
Momsregnr: SE950513726601
Plusgiro: 726319-7